Mix klasičnog i modernog

Deserti Duo je novi koncept slastičarne koji donosi harmoniju spoja klasičnih europskih recepata i modernog dizajna. Klasični okusi poput čokolade, karamele i vanilije obogaćeni su jagodom, malinom te neočekivanim i egzotičnim notama poput manga, marakuje i intrigirajućih začina.

Na pokretanje projekta Deserti Duo potaknula nas je primarno ljubav prema slasticama koju smo željeli s Vama podijeliti, višegodišnje iskustvo rada u prehrambenoj industriji te želja za stvaranjem jedinstvenog brenda.

Naime, naš je pristup klijentima strogo individualan te je svaki individualni desert ili torta proizvedena na narudžbu klijenta. Ništa se ne proizvodi unaprijed kako se ne bi kompromitirala kvaliteta i svježina proizvoda, što je još jedna stavka koja nas odlikuje od lanaca kafića/slastičarni.

Svjesni smo činjenice da ljudi imaju različite ukuse, iz tog razloga želimo izbjeći masovnu proizvodnju i posvetiti se svakome klijentu i njegovim željama posebno. Naši se deserti proizvode i dekoriraju u potpunosti ručno, kako bi osigurali besprijekornu kvalitetu, okus te ekskluzivnost proizvoda.

Najkvalitetniji sastojci

U našim desertima spojeni su vrhunski prirodni sastojci poput neodoljive belgijske čokolade, slatkog vrhnja, svježeg voćnog pirea te mliječnih proizvoda domaćih proizvođača. Neobični spojevi okusa i najkvalitetniji sastojci u sofisticiranom i suvremenom ruhusu ono što Deserti Duo čini jedinstvenim i neponovljivim.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU